OVER ONS

 


OVER ONS

 

Pak op maat | by Alberto is uit liefde voor maatkleding opgezet in samenwerking met mijn vader Sabo Aksu. Mijn vader heeft al ruim dertig jaar ervaring in kledingreparatie en in het op maat maken van kleding. Ik help mijn vader al van jongs af aan mee in de zaak. Wij zagen vele klanten komen met jurken, colberts en pakken die na aanschaf eerst nog versteld moesten worden. Ondanks de sublieme verstelkunsten van mijn vader, was het resultaat vaak nog steeds niet helemaal perfect. Hieruit is het idee ontstaan om kleding op maat aan te gaan bieden.

 

Kort daarna is Jurk op Maat | by Alberto ontstaan (voor meer informatie kijk op www.jurkopmaat.nl). Door het grote succes van Jurk op Maat kwam al snel het idee om ook op maatkleding aan te bieden voor mannen. Pak op Maat | by Alberto was een feit en ondertussen hebben we al een zeer groot tevreden klantenbestand opgebouwd.

 

Pak op Maat | by Alberto werkt met Italiaanse stoffen van hoge kwaliteit. Wilt u meer informatie over de stofleveranciers? Klik dan hier. Bij Pak op Maat kunt uw kleding tot in de detail zelf samenstellen door het kiezen van de stof, de kleur, de knopen, de knoopsgaten, de voering, de binnenkant van de boord enzovoorts. Met het meten van ongeveer 20 maten bent u zeker van een perfect zittend pak, colbert en/of overhemd.

 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!