OVER ONS

 


WERKWIJZE

 

Maten opmeten
Om een perfect passend pak te kunnen maken, zullen wij ongeveer twintig maten bij u opmeten. U hebt de mogelijkheid om de afspraak bij ons in te plannen (klik hier voor onze locaties en de tijden) of bij u thuis of op uw werk. Kiest u voor het laatste, dan kan dat in de avonduren of in het weekend. Wij nemen bij deze afspraak uw maten op en geven advies op het gebied van pasvorm, stoffen, modellen en overige opties.

 

Keuze: model, stof en overige opties
Niet alleen uw postuur is uniek, ook uw voorkeur is uniek. Daarom kunt u niet alleen het model en de stof zelf kiezen, maar heeft u ook vele overige opties. U kunt denken aan: verschillende kleuren kraagvilten, elleboogstukken, knopen en voeringen. Dit geldt niet alleen voor uw maatpak, maar ook voor uw overhemd. Wij begeleiden u graag in dit keuzeproces.

 

Hoe lang duurt een afspraak?
Voor de eerste afspraak bent u voor het opmeten en het kiezen van het model, de stoffen en de overige opties ongeveer anderhalf uur kwijt. Voor vervolgbestellingen bent u vaak al binnen een half uur klaar, omdat u dan slechts een model, stof en opties hoeft uit te kiezen. Uw maten zijn immers al bekend.

 

Levertijd
Slechts 4 tot 5 weken later bent u in het bezit van uw maatkledij.

 

Passessie
Bij de levering van uw pak op maat spreken we van een passessie. Deze zal plaatsvinden bij onze winkel te Zeist. De kans is groot dat uw maatpak direct naar wens is. Het is echter ook mogelijk dat er nog enkele aanpassingen nodig zijn, bijvoorbeeld het nog iets inkorten van de pantalon. Uw maatpak wordt dan nog eenmaal vermaakt, waarna u er volop van kunt genieten. De kans op eventuele vermaakwerkzaamheden zijn het grootst bij een eerste bestelling.

 

Service
Ook ná uitlevering van uw pak op maat verliezen wij u niet uit het oog. Indien nodig blijkt, kunnen wij uw pak in verloop van tijd altijd nog innemen of uitnemen. Pak op maat | by Alberto staat altijd voor u klaar!